Топдизайнерът Стоян Радичев с есклузивно модно шоу в София

Споделете лесно и бързо тази публикация

С роклите му ще дефилират участничките в Miss MAXIM Beauty Prix

Един от водещите български дизайнери на бални и булчински рокли – Стоян Радичев, ще превърне в принцеси с най-новата си колекция официални тоалети кандидатките за титлата Miss MAXIM Beauty Prix 2017. Най-красивото събитие на лятна София ще се състои на 17 август от 19.30 ч. в ресторант Maxim Pool and Garden, разположен в Дипломатическия клуб в Горна баня . Журито ще оцени не само най-красивите, но и най-талантливите млади дами, които пеят, танцуват, спортуват, образоват се и имат завидни качества.
“Чуствам се щастлив от това, че създавам мода, че мога да работя нещо, което ми доставя истинско удоволствие. Най-голямата радост за мен е, когато чрез работата си правя хората щастливи. Любовта към модата и вътрешния порив за творчество, създаване на нещо ново, различно и красиво ме кара отново да се потапям в дълбините на неоткритото. Към всяка моя клиентка подхождам индивидуално, в зависимост от фигурата и личното излъчване, изисквания и идеи. В сватбените ми салони всяка дама може да намери подходяща за нея булчинска рокля, абитуриентска рокля, бална рокля или официална рокля”, споделя дизайнерът Стоян Радичев.
IMG_20170215_104905_237
Междувременно вече започна гласуването за любимка на публиката. Тя ще бъде избрана в страницата на Maxim Pool and Garden, където в оспорваната надпревара поведе бъдещата синоптичка Йоана Бончева, следвана от младата дизайнерка Стефания Иванова. Снимки на кандидатките за титлата тук: https://www.facebook.com/pg/maximrestaurantandgarden/photos/?tab=album&album_id=849682765199842
Домакинът на събитието – Maxim Restaurant and garden, е разположен в полите на Витоша на територията на бившия Дипломатически клуб в комплекс Глория Палас, основан през далечната 1962 г.

Ресторантът, в който неотдавна се събраха олимпийски шампиони от три поколения за 60-ия юбилей на Спорт Тотото, разполага с 2 дк. паркова градина с 250 седящи места в екологично чистия район на Горна Баня, открит басейн със 150 седящи места, от които 50 шезлонга, летен бар с дължина 9 м.и 15 седящи места.
IMG_20170215_105202_287
Ресторантската част е разположена в 3- етажна сграда – на първия етаж е Тенис клуб с Кафе бар – там в края на май премиерът Бойко Борисов за поредна година спечели надпреварата във ВИП-турнира, в конкуренция с куп звезди от спорта, с бизнесмени и политици.
Комплексът разполага и с лятна градина с открита детска площадка, на втория етаж – основнатаресторантска зала със 180 седящи места и атмосфера, прилягаща на всеки претенциозен и изискан вкус. На третия етаж се разполагат ВИП залите с общо 42 седящи места.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *