Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Избират топ лицата на Слънчев бряг

„ИЗЛЕЗ ОТ СЯНКАТА СИ, ВЛЕЗ В ХОЛА НА ШОУ БИЗНЕСА“ е мотото на конкурса

В разгара на лятото, La Cubanita – Cacao beach complex и Национална модна агенция Идея Прима организират конкурса за красота и европейски зрелища- мис и мистър Топ лица на Слънчев бряг-2017, информират от ПРофайл.

All inclusive емоцията е предвидена за 19-и август (събота) в лятната Катедрала на нощния живот на Слънчев бряг – beach bar La Cubanita – Cacao Beach.
FB_IMG_1494838339629

Модният пърформанс изповядва философията на пълен fair play. Тоест гласуването от страна на журито е явно, пред зрители, участници и медии и по шестобалната система. Резултатите се записват в протоколи. Журито в конкурса са от страна на домакините, спонсори от известни и реномирани български компании, естествено запазено присъствие в така наречената Комисия на честа имат и представители на медиите.

Всички тези редове ги пишем, в потвърждение за това, че всичко ще се разиграва на сцената и пред хората, а не зад кулисите.
Мис и мистър Топ лица на Топ лица на Слънчев бряг присъства в културния и нощен живот на туристическия мегакомплекс вече 10 години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема „разходка на модни закачалки“.
FB_IMG_1494838275489
Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. Предвиден е и приличен финансов и предметен награден фонд.

За да влезете в Хола на шоу бизнеса, елате първо в предверието му, в деня на шоуто, на репетицията и кастинга е на 19 август, събота, от 15,00 часа в . В шоуто за модели има и още един конкурс- мис и мистър Български топ лица- клон Слънчев бряг.

Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Слънчев бряг-2017 е Национална модна агенция Идея Прима, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев. Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем:“ Елате там, където, другите нямат шанс да бъдат!“ .

За поредна година основен медиaпартньор на събитията на Идея Прима по Черноморието е Нова Варна,допълват още от ПРофайл.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *