Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Общество

Ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 22 август. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове и пожарен хидрант в кв.“Абдовица“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Бусманци“; кв. „Абдовица“; кв. „Димитър Миленков“; кв. „Нова Враждебна“; кв. „Видните“. Индустриална зона Казичене запад. С понижено налягане ще бъдат клиентите в с. Казечене, с. Кривина и с. Долни Богров
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:
с. Бусманци – пред кметството; кв. „Абдовица“ – на колелото на автобуса.
Във връзка с изграждане на главен канализационен клон по бул. „Лазар Михайлов“ в кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Знание“, ул. „Бодра смяна“, ул. „Тетевенска“, ул. „Хоризонт“, ул. „Перяновец“, ул. „Новачки“, ул. „Логачка“, ул. „Зеленска“, ул. „Единство“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: площад „Биримирци“.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Крум Попов“ в жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Крум Попов“ от ул. „Синчец“ до ул. „Христо Смирненски“; ул. „Неразделни“ от ул. „Старата стена“ до ул. „Крум Попов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крум Попов“ на ъгъла с ул. „Христо Смирненски“.
Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение във в.з. Симеоново – север, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Неофит Хилендарски“ от ул. „71“ до ул. „Света Мария Магдалина“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Неофит Хилендарски“ на ъгъла с ул. „71“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *