Нова тапа се задава на бул. ”Цариградско шосе”

Споделете лесно и бързо тази публикация

Затварят за ремонт бул. “Цариградско шосе” в района на Техно Парк София, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 00.00 ч. до 24.00 ч. на 27.08.2017 година се забранява влизането на пътни превозни средства по двете пътни ленти от лявата страна на северното пътно платно на бул. “Цариградско шосе” в участъка от пешеходната пасарелка до изхода от локалното пътно платно на булеварда в посока център.

Движението ще се извършва в десните две пътни ленти на булеварда в същия участък.

От 00.00 часа на 28.08. 2017 г. до 24.00 часа на 30.08.2017 г се забранява влизането на пътни превозни средства по двете пътни ленти от дясната страна на северното пътно платно на бул. “Цариградско шосе” в участъка от пешеходната пасарелка до изхода от локалното пътно платно на булеварда в посока център.

Движението ще се извършва в левите две пътни ленти на булеварда в същия участък.

До 28 август 2017 година се забранява влизането на пътни превозни средства по източното платно на бул. “Драган Цанков” на 22 метра след кръстовището с ул. “Лъчезар Станчев”.

Движението ще се извършва двупосочно в по една лента по западното пътно платно на булеварда в обхвата на строителната площадка.

Промяната в организацията на движение се налага във връзка със строителни дейности по обекта пешеходен мост по бул. “Драган Цанков” при ул. “Николай Хайтов”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *