Румънският Андрю Дум с нов сингъл “Limoncello”

Споделете лесно и бързо тази публикация

Изпълнителят специален гост на Top international model of the world на 26 ти сeптември е Majestic hotel beach

Емоциите стават интензивни преживявания, които ще ви вдъхновят да танцувате през нощта- румънския Andryu Dum показва това с песента “Limoncello”. Той не само умело съчетава песни по време на силно аплодираните си изпълнения на живо, но и успява да съчетае най-силните емоции като никой друг. Последният му сингъл “Limoncello” е доказателство за това,информират от PRofile international.

Заразителнат песен с участието на певеца Мишел Коча, ще прескочи танцовите класации и ще се свърже със слушателите на по-дълбоко ниво.”
И двамата с Мишел сме много сантиментални и обичаме музиката, която създава силно чувство. Ето защо нашето сътрудничество дойде естествено. Целта ми е да докосвам всяка страна на слушателите – да ги накарам да танцуват, да ги накарам да се забавляват, но и да ги накарам да преживеят и изразят всичките си емоции”-Andryu Dum.

Андрю Дум ще бъде специален гост на престоящата модна надпревара Top international model of the world на 26 ти септември в комфортния и модерен хотел Majestic beach Sunny beach.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *