4-ма пострадали при масов бой в София

Споделете лесно и бързо тази публикация

Четирима души са пострадали и приети в болница след сбиване в столичния квартал “Красна поляна” късно снощи.
След инцидента пред сградата на “Пирогов” са се събрали близо 40 души, сред които и няколко мотористи, съобщи БНТ.

Сбиването станало заради лека катастрофа в квартала. Участници в нея били жители на квартала и обитатели на близките ромски жилища. Стигнало се до масов побой, като след него четирима души са приети в “Пирогов”. Един от тях е с фрактура на носа.

Установено е, че катастрофата е станала, след като единият автомобил спрял на пешеходна пътека, а другият се ударил в него. Участниците в ПТП-то започнали да се карат, като постепенно в свадата се включили жители на близките ромски жилища, дошли за подкрепление. Участниците в инцидента са извикани на разпит в Трето районно управление като оттам не дадоха повече информация по случая.

Четирима души са отведени в полицията след сбиване заради пътен инцидент в София, коментира тази сутрин пред БНР заместник-директорът на СДВР старши комисар Борислав Борисов. Той добави, че че заради инцидента за кратко е имало напрежение, предизвикано от близки и приятели на участниците.

“Битов инцидент между четирима души общо – ще кажа двама на двама, след конфликт на пътя. Така или иначе, първоначално те са транспортирани до “Пирогов”, след което в Трето районно за установяване на съпричасността им към случая. Имаше леко напрежение, но е овладяно”, добави Борисов, като уточни, че разследването продължава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *