Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Изборът на редактора Най-четени

Спипаха близо 5000 таблетки за повишаване на мъжката потентност

Контрабандни 830 блистера с 4980 таблетки лекарствен продукт за повишаване на мъжката потентност задържаха митническите служители на ГКПП „Капитан Андреево“.
В разкриването на контрабандата са участвали и служители на Гранична полиция.

Хапчетата са открити под задните седалки на лек автомобил с немска регистрация, който е пътувал от Турция за Германия през България.

Колата e пристигнала на ГКПП „Капитан Андреево“ на 30.08.2017 г. около 22 часа вечерта, управлявана от немски гражданин от турски произход. Той е пътувал заедно със своя баща, също немски гражданин, придружавани от още един пътник.

Пред митническите служители, двамата пътници са обявили, че нямат нищо за деклариране, а шофьорът на автомобила е декларирал, че пренася 16 кутии цигари без акцизен бандерол с надписи „DUTY FREE“, които са задържани за поставяне под митнически режим, след което митническите служители извършват физическа проверка на автомобила и багажа на пътниците.

При проверката, те откриват под задните седалки на автобила укрити 830 блистера с 4980 таблетки лекарствен продукт с надписи „VEGAXES“- Sildenafil Cobra Tablets 130 mg , който по състав е вид стимулант на половата мощ. Установено е, че таблетките са собственост на шофьора. Срещу него е съставен акт за нарушение на Закона за митниците. Задържан е автомобилът, с който е извършено нарушението.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *