Енджи Касабие показа България в Бейрут

Споделете лесно и бързо тази публикация

Рабих ел Зейн – Мистър Ливан 2014 влезе в ролята на ТВ водещ

Известната диетоложка на звездите от Холивуд д-р Енджи Касабие през уикенда показа България по време на гала вечерта на престижния конкурс за мъже модели – Мистър Ливан 2017.
Това се случи по нейна покана,претендентите за титлата посетиха България преди месец ,като част от официалната им подготовка за конкурса и с цел да опознаят страната ни като интересна,красива и атрактивна туристическа дестинация.
На гала вечерта дивата Хаифа показа класа и стил от сцената. Тя блесна в рокля бижу на La bourjoisie. Същият дизайнер,който преди година създаде сватбената рокля на д-р Енджи Касабие и предизвика истиснки фурор в социалните мрежи.
Д-р Енджи Касабие е с двойно гражданство – българско и ливанско.
Тя винаги е споделяла,че обича и двете страни и сърцето и е в България.наско и енджи1

По време на визитата на момчетата в София, те разгледаха Храм паметник “Александър Невски” и се снимаха за спомен.
Почетния консул на Молдова д-р Веселин Чипев прие делегацията от Ливан в комфортния и модерен Capital city center,момчетата тренираха в Pulse Пловдив, както и се отдадоха на пълна почивка в Royal SPA Velingrad.
Виктория Кесаровска посрещна 15 те ливански модели във Виктория СПА и ги поглези с азиатски спа процедури.
В ефирна на най-гледаната телевизия в арабския свят на 8 ми септември от 20.30 часа ще видим репортажи от България и подготовката на момчетата от Бейрут за конкурса Мистър Ливан.
мистър ливан
В репортажа си МТВ Ливан ( тв с над 500 млн.  аудитория ) ще видим още къде и какво похапнаха момчетата в истинския кулинарен рай и кухня от Босфора – Samer BBQ house в началото на Южния парк.
Собственикът Самер Отман посрещна своите гости с невероятни специалитети, наргилета и скъпи питиета.
Щафетата в по късните часове на нощта пое Димитър Иванов,собственикът на най-реномирания нощен клуб с традиции Biad premium club.
Звездното семейство Енджи Касабие и Рабих ел Зейн слязоха от LimosBG лъскава 12 метрова лимузина и заедно с ливанските модели се отдадоха на нощен живот.
IMG_7007
Biad premium club посрещна скъпите си гости с червен килим, стена на славата, много цветя и подаръци.
На 8 ми септември от 20.30 часа в ефира на най-гледаната тв МТВ Ливан ще видим кой е победителят в конкурса Мистър Ливан, бляскавата Енджи Касабие в състава на почетното жури,разширени репортажи от България.
Пътуването на моделите стана благодарение на лидера в туристическия бизнес – Ориент плюс Бейрут със собствени чартърни полети Бейрут-Варна-Бейрут и в над 35 точки по Света.
“За мен лично,заедно с д-р Енджи Касабие бе истинско удоволствие да посрещнем ливанските модели и промотираме страната ни. Щастливи сме че успяхме да запалим интереса им и всички имат огромното желание да се завърнат отново в България. Това пък от своя страна е добър знак,че сме си свършили добре работата. Искам лично да благодаря на всички,които бяха до мен – д-р Веселин Чипев, Самер Отман,Димитър Иванов,Стоян Стоянов,Григор Манджуков,Мазен и Шади Кабаз, лично на собственика на правата и лиценза Мистър Ливан и Beirut fashion week Нидал Бшаури ” сподели впечатленията си специално от Бейрут Атанас Лазаров,собственик на PRofile international.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *