Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Модели от над 35 страни пристигат за Top international model of the world 2017

Международният конкурс Top International Model of the World 2017 с лицензиант Робърт Казан от Букурещ,Румъния ще събере още веднъж модели от 35 страни на планетата в една уникална надпревара за модели.
Тази година моделите ще имат някои специфични работни дейности, както и културни такива.
Състезанието ще се проведе между 20-27 септември 2017 в луксозния хотел Маджестик, Слънчев бряг, България, който ще приеме моделите и интернационалните гости по покана на Робърт Казан и Атанас Лазаров.

Моделите ще бъдат наставлявани от Лирон Мартина (Холандия) – официален треньор по походка – с над 20 години опит в света на модата, от Юлиан Дину (Рyмъния) – директор на образователно училище по фитнес – официален фитнес треньор, и от Робърт Казан – президент на Top International Model of the World, който ще учи моделите, как да се държат в различни ситуации.
робърт к
Моделите ги очакват също специфични дейности (като фотосесии, интервюта), както и някои културни мероприятия, които ще ги запознаят с българските забележителности (посещение на Стария град в Несебър, пътуване с кораб до остров Анастасия,Бургас ) и много други изненади.
Робърт Казан – Президент на Top International Model of the World: „Много се вълнувам относно тазгодишното издание на конкурса, имаме толкова много красиви модели. Нямам търпение да се срещна с всички тях в България. Щастлив съм да виждам, че нашият конкурс е все повече и повече оценяван в модните среди, бива високо класиран измежду блогърите на красотата и конкурсите.
Големи благодарности отправям към нашия официален партньор Наско Лазаров – нашият ПР и междунароедн директор на конкурса Top international Model of the world , който вложи своята амбиция в този проект, за да направи едно от най-добрите издания от дълго време насам.
Също така и на Марио Тарейн от PROFILE INTERANTIONAL за всеотдайността към този важен за всички международен проект.Нашият основен спонсор Маджестик се погрижи за нас с невероятни стаи и обслужване. Бих желал да благодаря на целия мениджърски екип за това, и специално на изпълнителния директор г-н Михаил Попов и Цветелина Станева.“
Наско Лазаров – Директор на ПРофайл и  ПР и директор на конкурса :наско л.
„Вложих всички си усилия и цялата си положителна енергия в този проект и знам, че ще бъде невероятно. Очакваме всички на Гала вечерята – 26.09.2017 – на терасата на хотел Маджестик в Слънчев бряг. Известни изпълнители като Андреа (България),Андреа Баника (Румъния), Кирякус Георгиу (Гърция),Андрю Дум (Букурещ,Румъния) и любимецът от „Х Фактор“ Стивън Ачикор ще пеят на една сцена по време на Гала вечерта. Ще има също синхронно плуване,акробати,модни хореографи от Бейрут,Ливан, танцьори, модни ревюта и ВИП гости.
Благодаря лично на г-н Румен Чандъров,че повярва в мен и този международен проект.
Ще направим така, че моделите да получат топло посрещане тук в България и със сигурност ще направим престоя им запомнящ се. Идеята ми бе да покажем на Света малка,но красива България!“

Конкурсът ще се проведе в 3 етапа: национални костюми, бански и официални облекла. Моделите ще бъдат оценявани през цялото състезание по тяхната походка, сценично присъствие, професионализъм, опит и способността им да се учат.
Тяхната личност и характер също ще бъдат особено важни, и в този аспект Онин Мас от Филипините ще прави живи радио предавания и интервюта с моделите по време на конкурса. Неговото мнение също ще има значение по време на Гала вечерта, като той ще бъде част от интернационалното жури. С тези живи включвания той ще помогне на зрителите да придобият по-ясна представа за личността на моделите, и разбира се ще предава на публиката всички емоции и въодушевления от конкурса.
Гала вечерта ще се излъчва на живо на 26 септември на Фейсбук страницата на конкурса, и също от Българската телевизия и Национална телевизия (Армения, Либан), InLife tv (Bulgaria), CodeFashion tv (Bulgaria), HILIFE (Bulgaria).
Наталия Гуркова, Кубрат Пулев, Ирина Папазова,  Виктория Кесаровска,Мария Бонева, Весела Барбукова, градоначалникът на Бургас- Димитър Николов, Магдалена Николова, Димитър Иванов, Самър Отман, Октай Хаджиоглу, Христо Крушарски,
Али Алиев, Славчо Тошев, Николай Петров, Пепи Томова, Георги Вълков -Мистър Менхънт 2017, Валери Шопов, Лиам Уебър, Виолета и Албен Галеви, Румен Чандъров ще бъдат част от специалните гости.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *