Кебя пя „Деспасито“ на “SofiaMezi“ в Западен Парк

Споделете лесно и бързо тази публикация

Сръбската звезда Кеба изненада с изпълнение на „Деспасито“ всички посетители на фестивала на балканската скара „SofiaMezi“ в Западен Парк. Обичаният изпълнител се раздаде на сцената пред стотици софиянци. Влюбени двойки и семейства с деца се стекоха за концерта на Кеба и танцуваха и пееха от сърце с него. Чевермета с печени прасенца, скари и различни вкусотии пробваха всички гости на феста, организиран от Фондация Румънеца и Енчев, с подкрепата на Столична община. Преди Кеба – сестрата на Преслава – Ивелина Колева изпълни цял букет с фолклорни песни, като всички мераклии се хванаха на хорото. С голям обеден концерт пък друга звезда на „Пайнер“ – Славка Калчева показа класа с обичаните й от малки и големи хитове.
Slavka Kalcheva
Тя се пошегува с Георги Енчев, който е водещ на фестивала, че е трябвало да я поканят в някой от предишните по-хладни дни, за да докара в София слънцето по-рано от Ямбол. И наистина небето се просветли по време на нейните изпълнения. Енчев раздаде стотици награди, а подарък за всички посетители бяха безплатните концерти. Тази вечер е финала на феста с големите рок любимци „Сигнал“ от 21 часа. Малко преди тях на сцената ще се качат „Обратен ефект“. Програмата е доста разнообразна, а майстори-готвачи, като сръбския виртуаз – Пажин и шеф Лазаров правят чудеса зад барбекютата. Много забавления и питиета, като класна ракия, греяно вино и бира радват софиянци и гостите на столицата.

Танцови уъркшопи и интересни състезания, като турнири по табла, белот, футболен билярд, туистър, биърпонг, състезания по надяждане с люти чушки и кебапчета, съпътстват разнообразната програма. За децата е предвидена целодневна безплатна детска анимация, атракции, гимнастика, лунапарк и много сладки изкушения, като баклава, понички с шоколад и локум. В неделя, на 24 септември най-добрите танцови самодейни състави също ще бъдат отличени с награди.

24. 09. – (неделя) – 20 ч- „Обратен ефект“, 21 ч. – „Сигнал“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *