Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Стиляна Станева на крачка от първото място на световен конкурс

Стиляна Станева, 18 -годишната красавица от Стара Загора, зае второ място на световната модна надпревара Top international model of the world Majestic 2017.
5IMG_9869
Естествена, лъчезарна и с перфектни мерки, родния модел впечатли експертите.
За визията на Стиляна се погрижиха дизайнерите Мариета Славчева за народната носия, и актуалния дизайнер Стоян Радичев, който подготви официалния тоалет за гала-вечерта.

„ Чувствам се невероятно щастлива,че имам възможността да представя страната ни пред Света. Бих искала да благодаря лично на невероятните Робърт Казан, Ирина Папазова и Атанас Лазаров за предоставената покана.
Нови приятелства и незабравими мигове ще остави в мен този конкурс,които ще пазя в сърцето си дълго. Предоставените ни 6 звездни условия в Majestic beach hotel ни накара всики модели да се чувстаме специални „,сподели пред медиите Стиляна.

Собственикът на Biad premium club Bulgaria г-н Димитър Иванов,част от международното жури на Top international model of the world Majestic 2017, връчи на красивата българка чек на стойност 1000 лв.
1IMG_9865

Стиляна е зодия Стрелец, учи в Търговската гимназия в Стара Загора, мечтае един ден да стане адвокат. На престижния конкурс ,,Мис България„ организиран от Ирина Папазова зае трето място.
Конкурсите за красота приема като едно предизвикателство и хоби. Не се стреми на всяка цена да трупа победи и ленти. Всичко,което прави го прави с любов и сърце, идва й от вътре.
През м.ноември Стиляна Станева ще представи страната ни на Global model of the world в Лисабон, Португалия.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *