Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Изборът на редактора Най-четени

Ужасяващо убийство край Пловдив

80-годишна жена от пловдивското село Скутаре е била пребита до смърт от 89-годишния си съпруг с част от ресор на автомобил. След убийството мъжът е починал.
Сутринта на 26 септември синът на възрастното семейство отишъл да ги посети. Родителите му живеел в близост до неговата къща в Скутаре, съобщиха от прокуратурата.

След като успял да отвори вратата, мъжът намерил в леглото трупа на майка си в с видими рани по главата, както и баща си, който бил в безпомощно състояние, облегнат в дъното на помещението, като все още имал жизнени функции.

Синът веднага подал сигнал на телефон 112, като незабавно на място са изпратени екип разследващи и екип на „Спешна помощ“. Медиците обаче констатирали, че 89-годишният мъж е починал.

При огледа криминалистите открили, че възрастната жена е била убита с част от ресор на автомобил. Частта е намерена в помещението. Били са извършени съдебно-медицински, биологична и химическа експертизи, като е назначена и ДНК експертиза. По тялото на мъжа са установени пръски от кръвта на съпругата му.

Същевременно в кръвта на 89-годишния мъж е открита концентрация на алкохол от 4,96 промила, което, според заключението на медиците, в съчетание със стреса от извършване на убийството, е довело до смъртта му. По неговото тяло не са били установени следи от насилие.

Все още не е оповестена причината за жестокото убийство. Окръжната прокуратура в Пловдив води досъдебното производство.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *