Даниел Илиев зрелищно нокаутира Борис Куспал

Споделете лесно и бързо тази публикация

ММА боецът ни се готви за още по-голям двубой на SFC6 в зала “Арена Армеец” на 13 януари 2018 г.

Българският кикбокс и ММА състезател Даниел Илиев победи изключително зрелищно с нокаут своя противник Борис Куспал на двубой в Словакия. Победата му бе белязана във втория рунд. “Докато скандираха името на Куспал, аз просто го засякох и залата млъкна”, доволно коментира победата си Илиев. С този мач боецът ни успешно загря за следващия си най-важен турнир – SFC6, давайки заявка за един космически сблъсък с шампиона от най-добрата ММА школа в света – Mike’s Gym – Майк Спранг. Събитието ще се случи на 13 януари 2018 г. в зала “Арена Армеец”.
За двубоя си с Купсал българинът имаше само 12 дни за подготовка, но въпреки това се представи повече от впечатляващо. Заради мача Илиев трябваше да свали за отрицателно време няколко килограма, за да може да се изправи срещу противника си. Опонентът му имаше много повече опит от Даниел – 29 профи мача в муайтай и кикбокс.
dani-iliev
Най-голямото предизвикателство за българския боец предстои на 13 януари 2018 г., когато той ще е един от българските бойци, които ще вземат участие на Spartacus 6 (SFC6) в зала “Арена Армеец”, организирано от Combat Promotion. “За мен това е чудесна възможност да си “сверя часовника”, както се казва. Знаете как се подготвят състезателите от Mike’s Gym, какъвто е и Спранг – тренират заедно със световни шампиони. Трябва постоянно да повишавам нивото си. Не мога да стоя на все едно и също. Трябва да има движение нагоре. Благодарен съм на г-н Георги Анадолов, който ми дава изключителната възможност да застана срещу такъв силов играч”, коментира ММА боецът ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *