Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

„Успели българи дават личен пример“ в 119 СУ „Акад. Михаил Арнаудов”

На 5 октомври 2017 г. в 119 СУ „Акад. Михаил Арнаудов” в столичния район „Изгрев“ се състоя събитие в рамките на кампанията „Успели българи дават личен пример“.

Кметът на СО- район „Изгрев“ инж. Цветомир Жеков и директорът на 119 СУ Диян Стаматов приветстваха участниците в проявата и изказаха признателност към гостите.
119 соу
Бяха поднесени благодарствени адреси на участниците и организатора на кампанията от името на районния кмет.Инж. Цветомир Жеков. Той приветства споделените бъдещи планове и инициативи от организатора на кампанията Диана Миланова, като увери, че СО-район „Изгрев“ е мотивиран партньор за бъдещите начинания в столичния ни район.

Своя опит в житейския си и делови път, постиженията и професионалната си реализация споделиха с учениците Боби Ваклинов , Павел Владимиров , Елица Тодорова, Моньо Монев , Дани Ангелов ,Богдан Томов , Славин Славчев , Кристина Кръстева, Бояна Бояджиева , Силвия Прибиловска , Венелина Стоянова,Христо Боснев, Станко Томов, Ивелина Миланова.

Цел на инициативата е децата да се запознаят с дейността на успелите хора в България, за да се вдъхновят от тях и да повярват в развитието си тук. Звездите мотивираха подрастващите с разказите от първо лице за своята активна и динамична работа. Те разказаха и спомени за своя ученически живот, както и изборът пред всеки от тях за посоката на развитие.

Инициативата се провежда под патронажа на Кмета Столична община Йорданка Фандъкова и на Министерството на образованието и науката и има за цел да мотивира и вдъхнови децата да учат чрез добрите примери.

Партньор и спонсор на кампанията е Момчил Тодоров – управител на издателство „БГ Учебник“. Ще бъдат дарени книги и учебни помагала на всички училища, които са посетени.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *