Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Мис и мистър Топ лица на Пловдив – 5 години в културния и нощен живот на града

Звездата на футболния Локо -Пловдив, Дани Кики журира в екстравагантния конкурс под Тепетата тази събота вечер в G CLUB, информират от ПРофайл.

Ударна доза адреналин, страст и впечатляващи модели от Пловдив, Варна, София и Бургас ще овладеят интереса на пловдивчани в късните часове на събота вечер.

Модната Ол инклузив емоция мис и мистър Топ лица на Пловдив е предвидена за 21-и октомври, събота . от 23 часа , в една от есенните Катедрали на нощния живот в града- G Club.
Модният пърформанс се изповядва философията на пълен fair play! Тоест гласуването от страна на журито е явно, пред зрители, участници и медии и по шестобалната система. Резултатите се записват в протоколи. Журиращите в конкурса са от страна на домакините, спонсори от известни и реномирани български компании, естествено запазено присъствие в така наречената Комисия на честа имат и представители на пловдивските медии.
топ лица плд
Всички тези редове ги пишем, в потвърждение за това, че всичко ще се разиграва на сцената и пред хората, а не зад кулисите.
Мис и мистър   Топ лица на Пловдив присъства в културния и нощен живот на града вече 5 години. Платформата на конкурса е динамична, умело нестандартна и извън клишетата за единствена и нескончаема „разходка на модни закачалки“.
Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. Предвиден е и приличен финансов и предметен награден фонд.

Репетицията и кастинга са на 21 октомври, събота, от 16,00 часа в гореспоменатия нощен клуб. В шоуто за модели има и още един конкурс- мис и мистър Български топ лица- клон Пловдив, като сред участниците има ефектна пловдивска гребкиня, участници в reality форматите Сървайвър и Фермер си търси жена.
топлицаолд

В журито на модния ивент се откроява футболната звезда на пловдивското Локо- Дани Кики.
Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Пловдив-2017 е Национална модна агенция Идея Прима, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България, агенцията успешно си партнира и с община Пловдив. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев. Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем:“ Излезте от сянката си, влезте в Хола на модния шоубизнес!“ .
Основен медия партньор на конкурса е ПРофайл – агенция за публични комуникации, с доказан 11 годишен почерк.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *