Уникален за Европа шумерски дворец краси Златни пясъци

Споделете лесно и бързо тази публикация

Комплексът е номиниран за седмото издание на наградите за луксозно строителство

Величеството на шумерската империя ще блесне в тазгодишното издание на наградите на Луксозно строителство с уникалния жилищен комплекс „Argisht Partez” – с обща застроена площ 40 000 м2, предназначен както за летен отдих, така и за целогодишно живеене. Подобна комбинация от съвременен лукс и древна история е уникална не само за България, но и за Европа, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Международно жури от експерти и инвеститори от Италия, Англия, Русия и Eвропейския икономически сенат ще оценява участниците в седмото издание на годишните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн LUXURY PROPERTY AWARDS 2017.
AP_1013

Церемонията ще се състои на 1.11.2017 г. в хотел Best Western Premier в София.
В превод „Argisht Partez“ означава „паркът на цар Аргишт“. Името на комплекса произхожда от царя на древното царство Урарту в западна Азия – цар Argisht 1.
Комплексът Argisht Partez е разположен на уникално място в курорта Златни пясъци. В басейните на територията на комплекса се използва минерална вода. А удобствата и услугите, които предлага, са повече от разнообразни: Рецепция, фитнес, барове, ресторанти, супермаркет, зона за барбекю, парк, детска площадка, подземен паркинг и гараж, охрана и видеонаблюдение.
^5E455BCA26B54FE1583EB00BBCCA13589F9CA4432C54939C7C^pimgpsh_fullsize_distr

Освен 18 м вътрешен басейн с топла минерална вода, комплексът разполага с огромен СПА център, джакузи, сауна, хамам, аромотерапия, контрастен басейн, различни видове масажи и терапии. Както и с два открити басейна с дължина по 12 м за възрасти и още два по- големи басейна с детска секция.
Повече информация в нашия сайт: www.vipcompr.com.
Цеременоията ще популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP Academy България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *