18.07.2024

Георги Вълков представя страната ни на Manhunt international 2017 в Бангкок,Тайаланд

Победителят в българският формат на престижния конкурс за мъже модели Menhunt 2017 с лицензиант Ирина Папазова заминава за далечната страна на усмивките Тайаланд, информират от ПРофайл.

От 20-28 ноември Георги Вълков ще представи страната ни сред модели от над 80 страни.
Собственик и лицензиант на световната модна надпревара за мъже модели е Алекс Лиу от Сингапур.
В продължение на една година Вълков се подготвя за международната сцена и има амбициите да прослави името на красива България и постигне резултатите на Марян Кюрпанов и Али Алиев,които в историята на конкурса се наредиха в престижната класация топ 10.
Даниел Георгиев през 2012 представи стараната ни на същата тази сцена Royal Grand Theater в Бангкок и стана лице на топдизайнерите Дойче и Габана в Милано.
Георги Вълков е родом от град Средец. За модния подиум го открива екипът на Атанас Лазаров през 2016-та, за формата „Мистър България“ в EFE Marinela.

Преди броени дни Георги застана пред обектива на модния фотограф Пейо Пеев, който е заснемал имена като Радост Тодорова- Мис Вселена България, Роси Кирилова, Ice Cream, Колумбиеца, Георги Милков -журналист „24 часа“, Ася Капчикова, Ивайло Колев (изпълнител и победител в „Бургас и морето“ ), Михаил Белчев (певец и текстописец), Петя Алекса (певица), Александра Богданска, Александър Кадиев (тв водещ), Ева Георгиева, Насо и Алфредо Торес.

По време на снимките Вълков замръзва от студената вода,която изливат на снимачната площадка върху тялото му за да осъществят горещи и предизвикателни кадри на неустоим и секси модел.

„Голямо количество вода изразходвахме,докато се получат подходящите и правилни кадри. Голям студ беше“ припомня си и споделя пред медиите Менхънт България Георги Вълков и споделя още
„Но една от главните ми цели е свързана със световния моден подиум. Искам хората да се вдъхновяват като ме гледат на подиума и да давам добър и положителен пример за здравословен и правилен начин на живот. Това в момента ми е основната цел и силно се надявам да я осъществя“, допълва Георги Вълков.
За тренировъчния режим зад гърба му стои и се грижи фитнес иснтруктура Мартин Маринов , на който изцяло се доверява и вече имаме доста добри резултати.

Подготвя се със стриктен хранителен режим и двуразови тренировки всеки ден. Сутринта кардио тренировка, вечерта тренировка за отделните мускулни групи.

За гардероба на достойния ни български представител пък ще се погрижат дизайнерката Мариета Славчева,Виолета Донкова и Петя Димитрова – Carducci, допълват още от ПРофайл.
Да пожелаем успех !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *