Срещата между Путин и Тръмп пропадна

Споделете лесно и бързо тази публикация

Няма да има среща между Доналд Тръмп и Владимир Путин във Виетнам. Това съобщиха от администрацията на американския президент.

В последните дни усилено се говореше, че те ще се срещнат, тъй като и двамата държавни глави са по едно и също време в азиатската страна – Тръмп, като част от обиколката си в Азия, а Путин за форума на организацията за Азиатско-тихоокенското икономическо сътрудничество.

Срещата изглеждаше сигурна и с оглед на факта, че американският президент в последните дни няколко пъти призоваваше Русия да се намеси в кризата със Северна Корея и именно това се очакваше да е основната им тема на разговор. Съветникът на руския президент Юрий Ушаков дори обяви, че срещата ще се проведе днес (10 ноември), но сега от американска страна опровергаха информацията.

“Що се отнася до срещата с Путин, никога не е имало потвърдена среща и такава няма да се състои поради несъгласие относно часа между двете страни”, заяви говорителката на Белия дом Сара Сандърс, минути преди самолетът на Тръмп да кацне във Виетнам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *