21.07.2024

Мая Манолова с приз от Националните правосъдни награди

Международни съдии и адвокати ще присъстват на престижния форум

Мая Манолова ще си тръгне със специален приз от Националните правосъдни награди, които ще се проведат за 5-та година на 25.11 в хотел Маринела. Тя получава награда за това, че поде лична борба през 2017-та година и отстоя правата на гражданите. Благодарение на омбудсмана, парламентът окончателно забрани частния арбитраж за физически лица.
manolova
Мая Манолова изключително благодари за признанието и адмирира благородната кауза на Правосъдните награди да се провеждат в помощ на болни деца.
За Благотворителния юридически бал пристигат изявени адвокати от Германия, Франция, Полша, Швейцария, Италия, съдии от Съда на Европейския съюз.
Събитието се осъществява не без подкрепата на адвокатски колегии от цялата страна, Нотариалната камара, Българска Съдийска Асоциация, Професионална асоциация на медиаторите в България, Асоциацията на синдиците, Асоциацията на жените-адвокати и други.
По петима номинирани от цялата страна има в отделните категории. Те се определят чрез професионално и медийно гласуване и се пазят в тайна до вечерта на награждаването. Те са за заслужили адвокат, съдия, прокурор, нотариус, съдебен изпълнител – частен и държавен, медиатор, млад юрист, синдик, кантора, дело/сделка, правосъдие зад граница. Професорите Сашо Пенов и Васил Мръчков са удостоени с Гран При за цялостен принос към правото.
Събитието се осъществява и благодарение на медийната подкрепа на телевизия Евроком и предаването „Темида-цената на истината“, БНР и предаването „Законът и Темида“, телевизия Ин Лайф, вестниците Стандарт, 19 минути, Търговски в-к, бизнес списанието В2В, онлайн медиите pik.bg, kmeta.bg, actualno.com, bnews.bg,  dartsnews.bg, temida.tv, classa.bg,blife.bg, sofiainfo.bg, big5.bg, no-comment.bg, nbox, bg-vip.com, e-burgas.com, Темида под тепетата, най-голямото ФБ списание HiLife и много други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *