20.07.2024

Думите спорт и спирт не трябва да се бъркат, каза Владимир Путин, предава Газета.ру. Руският президент днес се срещна с работници от железопътна гара в Москва.

Служителка в транспортния възел попита високопоставения гост как той запазва енергията си, въпреки неговата натоварена програма. „Първо аз никога не бъркам думите спирт и спорт. Разликата уж е само една буква, но тук става дума пълни противоположности и аз наблягам на спорта и отдавна забравих за спирта. Това е една от моите тайни“, отговори той. Путин също разкри и друга тайна. „Когато човек работи пълноценно и си харесва професията, независимо дали е държавен глава или работник в железопътния транспорт, той се чувства пълноценен. Ето това също ме държи в добра форма“, каза още той.

Президентът на Русия през 2013 г., говорейки с работници от текстилна фабрика в северния руски град Вологда заяви, че рецептата за добро здраве е много движение, малко храна и позитивно мислене. Година преди това в коментар за увеличение на наказанията за пияните шофьори той категорично заяви: Отказах алкохола.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *