Слави Трифонов получава ръчно изработени бутикови обувки

Споделете лесно и бързо тази публикация

Модната икона Коко Шанел е казала навремето,че добра жена с хубави обувки,
не може никога да бъде грозна.

Преди месец в България на официално посещение в столицата бе модния диктатор Роберто Ботичели, който прави жените красиви, защото произвежда едно от най-търсените обувки в света.

Тв легендата Слави Трифонов се срещна със световноизвестния дизайнер на обувки и прие радушно като висок гост,минути преди официалното откриване на първия представителен бутик в София.
Италианците правят най-хубавите обувки,дрехи,коли. В кръвта им е да създават и творят мода.

Фамилията на Ботичели е родом от Тоскана,Флоренция.Още от римско време италианците не са ходили боси.
Моето семейство винаги е произвеждало обувки още от далечната 1800 година,сподели самия Ботичели пред Слави Трифонов.
Лично в продължение на 2 седмици екип от най-добрите специалисти вече ръчно са изработили новия изтънчен модел обувки N 46 със специално бродиран надпис с инициалите на двете имена на шоумена- СТ.

“По лесно се правят дамските обувки, мъжките по -сложни. Мъжете по принцип са по взискателни, по -досадни. Мъжът е взискателен по свой си начин,по малко се вълнува от мода”, допълни още Роберто Ботичели в интервюто си по bTV.

Тази година основната тема в колекцията на Roberto Botticelli в лекотата на обувката. Обувките трябва да бъдат много леки.Тенденцията е да бъдат леки,без никакво значение дали вали дъжд или сняг.Агнешката кожа е най-лека.

“Ние не сме царска фамилия,но правим обувки за много популярни тв водещи. Правим модерни обувки,не класически,заяви още Роберто Ботичели в България.
През лятото на 2018 г. Роберто Ботичели издаде,че мокасините на бос крак ще бъдат изключително модерни и актуални.
Модният гуру в създаването на най-търсените обувки в света остана изключително впечатлен от момичетата балерини в Шоуто на Слави.
От своя страна Слави Трифонов направи подарък за всички момичета от своя балет като им поръча най-елегантните обувки от новата колекция зима 2017/2018.

Предсатавителният бутик на Roberto Botticelli е на столичната улица “Съборна” 7.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *