Джино спечели Big Brother

Споделете лесно и бързо тази публикация

Комичен чалга финал се разигра в Big Brother: Most Wanted. Наконтеният Джино Бианкалана за втори път спечели шоуто.
На финала се бориха хора, които не се славят с висока култура. На второ място се класира фолк певец, собственикът на заведение – Константин. Трети е Динко (Господин) от Ямбол.

Победителят, живял в САЩ – Джино Бианкалана, се разплака след триумфа си. Преди време той спечели и VIP Brother. Тогава гласуването бе определяно като протестен вот срещу звездите в шоуто.

Тази година Джино не блесна с нищо особено. Той не беше любим събеседник на останалите и не заемаше позиция в споровете. Образът му стана малко по-интересен покрай твърденията на Динко, че Бианкалана е откраднал 100 000 долара от своята бивша съпруга. Тя отрече. Джино се прочу и с признанието, че не чете и “книгите не са неговото”.

Рокерът Димитър Ковачев-Фънки завърши на четвърто място. След него финишираха плеймейтката Светлана Василева и майката на Албена Вулева – Людмила Захажаева.

В петък от къщата си тръгна Зорница Линдарева, след като беше номинирана от своята приятелка Захажаева. Изкусителката заяви: “Тя бъркаше човещината с липса на характер.”

Фолк певицата с шантаво поведение – Луна, напусна шоуто след бой с останалите съквартиранти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *