Мон Дьо посрещна новата година в известен столичен клуб

Споделете лесно и бързо тази публикация

Телевизионният журналист Мон Дьо посрещна новата година в известен столичен клуб, а за страхотния купон и високия градус на настроението се погрижи гост – изпълнителката звездата Емануела
IMG_5988

За още по-бляскаво и стилно посрещане на 2018 година се погрижи и новия собственик на клуба легенда Димитър Иванов. Като комплимент от негово име и от името на неговия невероятен екип беше поднесено изискано френско шампанско, с което посрещането на новата година стана още по специално и бляскаво. Купонът продължи до зори и всички гости и приятели на Biad premium vlub посрещнаха новата година в страхотна атмосфера и настроение благодарение на професионалистите работещи в клуба, които се погрижиха всичко да бъде перфектно и естествено присъствието на звезда като Емануела беше гаранция за незабравим купон.

Ето какво написа известният светски журналист и водещ Мон Дьо, който във “Фейсбук” страницата си написа”: “За новите грешки… новите хора, новите срещи, новите възможности. 2018-а ще ми даде нов път и нови мечти.” … “А сега затегнете коланите, свалете маските, мечтайте смело, покажете на любимите си хора колко много означават за вас, не спирайте да им показвате, че ги обичате, влюбвате се, защото само тогава всичко има смисъл…”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *