Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Мелания и Тръмп не се виждали с месеци

Новата книга за президента Доналд Тръмп разкрива някои подробности около „объркващия“ брак на президента и Мелания.
Двойката прекарвала месеци без изобщо да се вижда, дори когато са били в един и същи момент в Тръмп Тауър.

В извадки от книгата на Майкъл Улф „Огън и ярост“ се твърди, че Тръмп и жена му прекарвали много малко време заедно и често тя въобще не знаела къде е, преди да стане президент.

„Бракът на Доналд Тръмп е объркващ за почти всички около него – или беше, особено за тези без частни самолети и много къщи“, пише Улф.

Книгата твърди, че Мелания не знае много за бизнес империята на съпруга си и не се интересува.

Тръмп, който е бил женен два пъти преди това, често показвал Мелания като „жена трофей“. Освен това той тотално отсъствал от живота на 12-годишя си син Барън.

Мелания била притеснена, че ставайки президент съпругът ѝ ще разруши уютния живот, който си била изградила, посветен основно на отглеждането на Барън.

Тръмп бързо заклейми книгата като „пълна с лъжи, интерпретации и източници, които не съществуват“.

Според книгата Мелания била видимо разстроена в изборната нощ, а Тръмп изглеждал като призрак. Идеята била Тръмп да спечели от загубата на изборите.

Това щяло да работи много добре за имиджа на магната, както и щяло да направи дъщеря му Иванка и зет му Джаред Къшнър световни знаменитости.

„Мелания, която беше сигурна, че съпругът ѝ няма да стане президент, щеше да се върне към незабележимото си съществуване“, казва Улф.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *