Клиника Derma-Act обединява родни звезди, около каузата си за равенство в качеството на здравното обслужване

Споделете лесно и бързо тази публикация


Орлин Павлов, Данчо Йовчев, Башар Рахал, Силвия Кацарова, Саня Борисова, Златните момичета на художествената гимнастика и повече от 20 български звезди подкрепиха мисията за качествена грижа и равенство в обслужването на всички пациенти

Orlin Pavlov
Най-големите звезди от сферата на родния шоу бизнес, спорта, медиите, киното и музикалната сцена взеха участие в каузата на клиника Derma-Act. По случай първия си рожден ден, софийската клиника засне серия видеа, посветени на мисията им за еднакво и безкомпромисно добро обслужване на всички пациенти, без значение от това дали са известни личности, без значение от тяхната професия, пол и възраст.
Bashar Rahal
„В клиниката често се шегуваме, че всеки наш посетител е VIP – Very Important Patient. Но като оставим шегата на страна, да, изключително горди сме, че най-популярните лица на България ни гласуват доверие и са станали наши посетители и приятели през тази една година, но за нас беше важно да кажем, че всеки пациент има право на безкомпромисно добро обслужване и грижа, без значение от неговата професия, пол, популярност или възраст. За нас това е закон, надявам се, че за останалите колеги – също“, сподели собственикът на Derma-Act д-р Константинос Пагидас.

В първото от серията клипове взеха участие не само олимпийската гордост Данчо Йовчев, актьорът Башар Рахал, певицата Теди Кацарова и прелестната Саня Борисова, но и Гери Малкоданска, златното момиче на художествената ни гимнастика – Цвети Найденова, Олга Модева, Маги Джанаварова и Алекс Йорданова. От Derma-Act все още пазят в тайна кои ще са другите български звезди във видеата от поредицата, но обещаха много изненади.
Разпознаваемият глас зад кадър пък е на актьора и певец Орлин Павлов.
SanyaBorisova
 Derma-Act e клиника за дерматология и естетика с екип от млади специалисти, който си е поставил амбициозната цел да промени изцяло представите за тази сфера, да даде по-широк достъп до качествени дерматологични услуги и да изгради навици за правилна грижа за кожата.
В Derma-Act работят водещи български дерматолози, като всеки месец ще гостува известен международен специалист, който ще провежда консултации в клиниката. Целта на екипа е повече хора да имат достъп до качествени грижи без това, че посещават една от най-високо оборудваните и луксозни клиники да им създава притеснение или неудобство. Стремим се всички пациенти да влизат и да излизат от клиниката с усещането, че са получили най-доброто, защото в крайна сметка, когато говорим за здраве, всеки от нас го заслужава. За целта са предвидени и часове за свободен достъп. Derma-Act е оборудвана с последните иновации в областта на дерматологията и медицинската козметика. Ние разполагаме с едни от най-добрите и модерни лазери и технологии, сред които Cutera, Cynosure Elite+ и BTL Vanquish ME, а новаторството на клиниката се изразява най-вече в активното отношение към пациента и по-специално към децата.

2 thoughts on “Клиника Derma-Act обединява родни звезди, около каузата си за равенство в качеството на здравното обслужване

 • септември 2, 2018 at 10:43 am
  Permalink

  Все още ли наричате този гараж с два посетителски стола “клиника”??. Да пропуснем факта,че се рекламират с чужд интериор, откраднат вероятно от дизайн студиото на последния етаж.
  Ето и моето изживяване там ( нещо, което не бих причинила и на кучето си) – предварително съм се информирала,че всичките им дерматолози ся на 13 г, или учащи и поряди товя съм си записала чяс при ” най – титулованата” в групата, отивам с кожен проблем – конкретен. Влизам, в кабинета освен мен и д- рката има и ще една жена ( не зням каквя, вероятно поредната студентка, която не съм очаквяла да присъствя, въпросната ту се появяваше, ту изчезваше. Ня влизане трябваше дя се разгримирам, и тук чух някакъв ехидничък коментяр между двете присъстващи – много лошо впечатление ми направи.
  Разгримирах се – ” лекарката ” , каза – ще ви оправим с една козметика, която имаме тук, много хубава, ето снимки ня хоря, които ся я ползвяли, показа ми непознати хоеа. На опитите ми в продължение на 35 мин. да ми препоръча нещо друго, освен козметиката, тип орифлейм, не получих съществени резултяти, въпреки, че изясних,че кожатя ми привиквя с каквато и дя е козметика, “не,нее, тая зя 250 е супер, ще стяне”, даде ми тестер на козметика, която съдържа чяено дърво, цинк и антибиотик, това го прочетох, когято се прибрях у дома.
  На информяция, – сумата зя преглед е 40 лв, давям 50 , двете и лекарката и рецепционисткята реагиряхя все едно съм дяля 200 лв, по – дребни нямате ли? Та,”лекарката” ходи до горния етяж ( явно там е уникалната козметика и пярите). Рядко въм попадала на подобни ниски стандярти, но ми се случва явно

  Reply
 • август 14, 2019 at 12:21 am
  Permalink

  Д-р Петя Петкова дерматолог.
  Лицемерна двулична , заменя истината с неистина . Манипулира клиентите си с цел да им взима парите, а резултата е телесни вреди.

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *