Министър Кралев връчи купи на ФИА на носителите на Европейския рали трофей Григор Григоров и Даниел Миленков

Споделете лесно и бързо тази публикация

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна с автомобилния пилот Григор Григоров и неговия навигатор Даниел Миленков и ги награди за постигнатите успехи. Те са носители на Европейския рали трофей на ФИА (Балканска зона) в клас ЕРТ 3 и в клас „Джуниър“ за изминалата 2017 г.
Министърът поздрави младите състезатели за отличното представяне и им връчи купитe, изпратени за тях от централата на Международната автомобилна федерация (ФИА) в Женева.
„Благодаря Ви за това, че печелите авторитетни международни отличия и издигате престижа на българския автомобилен спорт. Пожелавам Ви новата година да бъде още по-успешна“, обърна се към състезателите министър Кралев.
Те постигнаха успехите си в Европейския рали трофей на ФИА (Балканска зона) в конкуренцията екипажи от Сърбия, Румъния, Гърция, Турция, Кипър и Македония.
На срещата присъства и президентът на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) Владимир Илиев, който изказа благодарност към министъра за подкрепата, която ММС оказва на неговия спорт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *