Над 14 000 къса контрабандни цигари са иззети при спецоперации в страната

Споделете лесно и бързо тази публикация

Над 14 000 къса контрабандни цигари са иззети при спецоперации в страната. Проверени са търговски обекти и жилища в Бяла Слатина, Любимец, Харманли, Димитровград и Котел, съобщават от пресцентъра на МВР.

Продължават специализираните операция срещу контрабандата на акцизни стоки в страната. Вчера, при проверка в частен дом в Бяла Слатина, са намерени и иззети 7 580 къса цигари, без български акцизен бандерол. Образувано е бързо полицейско производство.

Цигари и тютюн без бандерол иззеха полицаи от Любимец, Харманли и Димитровград. При проверки на домове и кафене са конфискувани общо 6 900 къса цигари и 2.1 кг нарязан тютюн, предаден от собствениците с протокол. Съставени са актове по Закона за акцизите и данъчните складове.

Пет търговски обекта и частни домове са проверени на територията на Котел. От магазин в село Ябланово се иззети 600 къса цигари, а от жилището на 47-годишната Е.Х. от същото село са намерени 860 къса цигари, без акцизен бандерол. По случаите са образувани бързи производства за извършено престъпление по чл.234 от НК.

One thought on “Над 14 000 къса контрабандни цигари са иззети при спецоперации в страната

  • февруари 21, 2018 at 4:22 pm
    Permalink

    Само в Горна Оряховица и В.Търново никой не закача контрабандистите с прякори Картофа, Нитата, Македoнеца, Скорпиона, Ероса…
    Кой ли ги пази?? май заплащат такса спокойствие

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *