20.07.2024

12 души за различни престъпления задържаха в Бургас

12 криминално проявени мъже на възраст между 18 и 63 години, живеещи в бургаския квартал „Горно Езерово“, са задържани със съдействието на „Специализираните полицейски сили“ към ОДМВР – Бургас, при проведената специализирана полицейска операция за противодействие на имуществени престъпления, зачестили нарушения на обществения ред и за установяване на обявени за издирване лица.

Част от мъжете са извършители на различни престъпления, сред които кражби и причиняване на лека телесна повреда, за които са образувани 11 преписки. Съставени са четири акта за нарушения на Закона за българските документи за самоличност и 13 протоколи за полицейско предупреждение във връзка с образуваните преписки. Установени са двама мъже, обявени за местно и общодържавно издирване.

Проверени са общо 15 адреса в кв. „Горно Езерово“, като са задържани криминално проявените: 63-годишния Б.К., 20-годишния Р.Р., 18-годишния Б.Д., 27-годишния К.Ш., 38-годишния Й.А., 18-годишния З.С., 20-годишния А.И., 33-годишния Е.Б., 28-годишния М.К., 24-годишния Р.Т., 21-годишния М.С. и 22-годишния И.Р.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *