Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Спорт

Регистрациите за Каменица Фен Купа 2018 са отворени

Отборите от цяла България могат да заявят своето участие на сайта на турнира www.fancup.kamenitza.bg

Най-големият и вълнуващ футболен турнир за непрофесионалисти в България Каменица Фен Купа се завръща за 16-та поредна година, за да събере любителите на футбола от цялата страна за едно незабравимо футболно лято. Регистрациите за участие вече са отворени и едновременно достъпни за отборите от всички краища на България. По традиция, всички регистрирали се отбори ще се изправят един срещу друг първо в квалификационни кръгове за съответните им области, а след това и в регионални полуфинали. Тази година област Стара Загора ще бъде домакин на пилотния регионален полуфинал от националното турне на Фен Купа 2018.

И през 2018 г. регионалните полуфинали ще бъдат общо 10 и ще съберат най-добрите отбори от всички 28 областни центъра на страната. Информация за периоди на провеждане на квалификационните и полуфиналните кръгове можете да намерите на сайта на турнира. Капитаните на всеки отбор могат да регистрират своите тимове на сайта на турнира www.fancup.kamenitza.bg, а тези, които ще участват за поредна година, могат директно да презапишат целия отбор.

Предстои поредното вълнуващо футболно лято и Каменица Фен Купа кани на терен всички почитатели на футбола и страхотните приятелски емоции. Очаквайте скоро повече информация за турнира.

Снимки и още актуална информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за любители в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на официалната страница на турнира http://fancup.kamenitza.bg.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *