Ограничават движението около НДК

Споделете лесно и бързо тази публикация

По повод срещата на съвместната група за парламентарен контрол над Европол се въвеждат ограничения на движението около Националния дворец на културата в София.

От 7 часа сутринта до края на срещата се забранява влизането и паркирането на пътни превозни средства по ул. “Доспат” между бул. “Витоша” и ул. “Баба Неделя”; по ул. “Баба Неделя и по ул. “Д-р Христо Стамболски”.

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов и председателят на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи в Европейския парламент Клод Мораес ще открият срещата на Съвместната група за парламентарен контрол на Европол.

Те ще бъдат съпредседатели на четвъртото събитие от Парламентарното измерение на Българското председателство на Съвета на ЕС, което ще започне в 8.30 часа в зала 3 на НДК.

Във форума ще участват комисарят по въпросите на цифровата икономика и цифровото общество Мария Габриел, комисарят за Съюз за сигурност Джулиан Кинг, изпълнителният директор на Европол Роб Уейнрайт, председателят на Управителния съвет на Европол Прит Паркна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *