Андреа води сватбена церемония

Споделете лесно и бързо тази публикация

Фолкпевицата Андреа ще се представи в ново амплоа в премиерния епизод на „Столичани в повече“ този петък. Изпълнителката на Vitamin ще скочи в образа на водеща на сватбена церемония, а освен нея телеманиаците ще разпознаят на малкия екран и други популярни гост звезди. Това са легендарният ни гимнастик Йордан Йовчев, който ще нарами униформата на охранител от НСО, и певицата Дара.

IMG_20180322_141103

Петият епизод от настоящия 12-и сезон на „Столичани в повече“ ще проследи четворният сватбен ден. Зухра продължава да бъде обстрелвана с въпроси за своето минало от страна на семейство Чеканови. Никой от тях не е наясно дали родителите й ще присъстват на сватбата. Междувременно, Радко и бъдещата му съпруга тръгват с човека на НСО, въпреки притеснението на Рангел и Гълъбина.

В това време, Славея и Йордан уреждат довършителните приготовления по сватбата. Те наемат популярен изпълнител специално за случая, като тя ще бъде изненадата на вечерта. НСО вече са локализирали цялото село, като причината е сватбата на българин с бежанка. Локализират кръчмата на Пацо, като уведомяват, че към Извор пътуват хора от най-високо държавно ниво, специално за случая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *