Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Елена Алекси и Калина Кузманова от „София – Ден и Нощ“ представят собствени брандове в Унгария

Българско участие на 3rd Global Sustainable Fashion Week в Унгария

Изложба на модни фотографии на Алберт Барух и Емил Йорданов беше представена и осъществена с подкрепата на Българския културен институт в град Будапеща, Унгария . Българското присъствие продължава на 13 април , с две красиви и талантливи дизайнерки, които ще представят собствени браднове по време на 3rd Global Sustainable Fashion Week Budapest.

Единствените поканени участници от България са добре познати лица от сериала „София Ден и Нощ“. Освен талантливи актриси, Елена Алекси (UMAY) и Калина Кузманова (Just Kalina) ще покажат завидни умения в модния сектор. Красавиците представят  собствени брандове на 3rd Global Sustainable Fashion Week в Унгария. 

 

Елена Алекси

Елена Алекси представя бранда UMAY :
„Eкипа на UMAY е малък, но следва своите мечти и прави творенията си с любов и внимние към детайлите. Като дизайнер имам дългогодишен опит като мениджър на различни модни брандове, спечелени множество модни награди както и съм основател на Балканската седмица на модата, която под мое ръководство се превърна в най големия фешън ивент на Балканите. Следвайки моите мечти и с внимание към всеки детайл се роди идеята за UMAY.
UMAY е древна богиня и върховното женско божество, тя е митична, красива, вдъхновяваща и вярвам, че във всяка жена се крие божественото начало, посланието за божествената същност се трансформира в нашите творения .

UMAY дава своят акцент и виждане за динамичната и класна жена с нейната фриволност, свобода, шармантност премесени с изтънченост и практичост, умерено балансирани в краен продукт. Това е което Ви дава дреха изработена от нас.“, разказва талантливата дизайнерка.
Just Kalina е моден бранд, който разкрива романтичните,чувствителни и женствени черти на по-нежният пол със своите модели и приковава мъжките погледи със своята атрактивна визия. Неотразимата, провокативната, уверена и ценяща се жена, отстояваща се в ежедневието, разпръскваща нежност където е, даваща увереност, като на себе си така и на околните в най-правилните моменти.

Калина Кузманова

„Пленителна- така трябва да се чувства всяка жена, независимо от повода, за който се облича, дали за работа, среща с приятелка или официално събитие, тя трябва да привлича погледи на възхищение“. Тази идея стой зад всеки модел в колекциите на модният бранд за дрехи Just Kalina на Калина Кузманова.

Материалите, с които се изработват дрехите са специално подбирани за максимален комфорт и мекота при допир с женската кожа, а кройките на моделите оформят и разкриват изяществото на женското тяло.

Красотата е различна за всеки, но най-магнетичните жени на света споделят именно това- увереност и женственост.
Почеркът на младата дизайнерка се разпознава по нестандартността, която е нейна запазена марка.

Бояна Бояджиева

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *