Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Patrick Topping от Hot Creations в YALTA CLUB тази събота

На 21 април (събота), YALTA CLUB посреща един от най-актуалните диджеи на денс сцената, Patrick Topping. Артистът на новаторския, независим лейбъл Hot Creations ще представи удължен сет в Room 1, а вечерта ще открие един от резидентите на клуба, DIASS.
За много кратко време Patrick Topping се превърна в едно от топ имената на световната сцена. Като част от новото покеление продуценти, той е един от пионерите на изгряващите артисти, което е отразено в класиране му на 11-то място в топ 100 DJ’s на Resident Advisor през 2016 и на 15-то място в класацията на списание Mixmag.
Кариерта му на диджей започва, когато основава собствените си клубни вечери Motion, където свири заедно с основополагащи имена като Solomun, Tale Of Us и Sven Vath. От тогава до днес, 28 годишния британец събира изчерпателно портфолио с разтърстващи релийзи. До момента, той си е осигурил 11 първи позиции в класациите на Beatport за парчета като Be Sharp Say Nowt, Get Beasty, Forget и Voicemail, което е колаборация с Green Velvet.
Многобройните постижения на Topping включват и две награди на DJ Awards, за „най-добър дебют“ и „трак на сезона“ за хита му Forget, както и наградата на DJ Mag за същото парче. Междувременно, той се впуска и в ремиксиране на артисти като Matador, Booka Shade и Steve Lawle, а ремиксът му на Dem A Pree от Raumastik се превръща в един от най-успешните парчета на 2016г. В края на същата година, той издава и първия си DJ mix албум, Paradise On Earth vol. 1, който получава наградата на Mixmag за “компилация на месеца“ и достига номер 1 в хаус класацията на Beatport.
Освен големия брой релийзи на британеца за Hot Creations, той е и резидент на изключително успешните събития на Jamie Jones – Paradise в DC10 от 2014г. Участията му обаче не приключват до там и широкобхватния музикант може да бъде видян на фестивали като Coachella, Awakenings, Ultra и Tomorrowland, а междувременно е редовен гост на Ибиза с участия в Amnesia, Elrow и неделните партита на Space.
През 2017 г. роденият в Newcastle артист продължава да покорява върхове. Patrick Topping беше лицето на корицата на списание Mixmag, спечели цели две награди на DJ Awards, както и наградата на DJ Mag “Best of British”.
За 21 април YALTA CLUB отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com
Билети за събитието могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лв.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *