Richy Ahmed гостува на YALTA CLUB

Споделете лесно и бързо тази публикация

В събота, клубът посреща Dave Seaman, Danny Howells и Darren Emerson

С наближаването на лятото, YALTA CLUB са подготвили последните партита за сезона, които не са за изпускане. На 18 май (петък), в Room 1 на клуба ще посрещнем един от най-успешните британски диджеи и част от семейството на Hot Creations, Richy Ahmed. Вечерта ще открие един от резидентите на клуба DIASS. В събота (19 май), клубът представя три легенди от електронната сцена, заедно, в една вечер, а именно новосъздалото се трио 3D, съставено от Dave Seaman, Danny Howells и Darren Emerson. Дижеите ще пускат цяла нощ, без прекъсване.
След откриването на петъчното парти от DIASS, зад пулта на Room 1 ще се качи Richy Ahmed. Той е един от водещите артисти на британската хаус сцена, използващ в музиката си елементи от диско, фънк, електро и хип-хоп. Освен честите му изяви във Великобритания, той пътува непрестанно и е забелязван на събития като BPM Mexico и всеизвестния Panorama Bar в Берлин. Присъствието му в Ибиза през изминалия сезон също е непоспоримо, като резидент на Paradise, DC-10 и като един от седемте госта на партитата Elrow в Space Terrace. С участия на толкова високо ниво, Richy Ahmed си печели място в Top 100 DJs на Resident Advisor всяка година, през последните три. Британеца определенно е едно основните имена в семейството на Hot Creations, но през 2016 открива и собствения си лейбъл Four Thirty Two, който стартита с признатото му EP Put Me In a Trance.
В събота, клубът представя ексклузивна вечер, заедно с три имена от световната електронна сцена, които ще пускат заедно, цяла вечер, в удължен b2b2b сет. Новосъздалата се формация, която носи името 3D включва трима добре познати британци, а именно Dave Seaman, Danny Howells и Darren Emerson.
Dave Seaman е един от истинските легенди на хаус музиката с много проекти зад гърба си. Бил е член от издателството Disco Mix Club Publishing, както и редактор на списание Mixmag. Seaman създава и лейбъла Brothers In Rhythm, заедно със Steve Anderson, занимавайки се с продуцентска работа за Pet Shop Boys, Kylie Minogue, както и ремикси за David Bowie, New Order, Michael Jackson и много други. Историята му продължава с основаването на лейбъла Audio Therapy, а в момента движи Selador Recordings – вълнуващ лейбъл, който отново показва таланта и отдадеността му към електронната музика.
Вторият член от триото, което ще се качи зад пулта е Danny Howells – активен диджей и продуцент от 1980 година насам. Дългата му кариера включва известните му компилациите Renaissance и Nocturnal Frequencies, както и миксирането на няколко албума за Global Underground. Howells е част и от дуото Science Department, заедно с Dick Trevor, което продуцира сингълите Breathe и Persuasion/Repercussion. От 2008 година насам е собственик на лейбъла Dig Deеper, който е кръстен на дългогодишните му клубни партита със същото име.
Не на последно място е Darren Emersson – всеизвестен с участието си в британската група Underworld и създаването на култовото парче Born Slippy, което е и санудтрак на филма Trainspotting. Той е начело на електронната музика през последните 3 десетилетия и то с добра причина. След три албума с Underworld, Emersson напуска проекта и започва своята соло кариера. Успява да се утвърди като солов артист, благодарение на уникалните му сетове, които минават през стилове като progressive house, techno, trance, experimental, breakbeat и electronica. През 2010 година, стартира лейбъла DETONE, чрез който издава тракове като Gracelands, Decisions, Hard For Slow и Au Go Go. Всичко това, докато непрестанно обикаля света и в същото време е домакин на клубните вечери на DETONE в East Village (Лондон).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *