Ясновидката на Берлускони представя “Осмото чувство” пред студенти

Споделете лесно и бързо тази публикация

Теодора Стефанова гостува в Техническия университет с Ники Кънчев

Българката, на чиийто ясновидски дарби се довериха влиятелни италиански политици, наред с Берлускони -Теодора Стефанова, ще представи пред студентите от Техническия университет в София книгата си “Осмото чувство”: Събитието е във вторник от 17 ч. с водещ Мистър “Стани богат” Ники Кънчев, съобщава ВИП Комюникейшън.
Ясновидката ще направи представяне на тема: “Изкуственият интелект – един различен поглед в бъдещето”.
В книгата една от най-успешните българки зад граница ни потапя в своята история, като започва със спомени от детството, минава през трагичната история за катастрофата, след която лежи 18 дни в кома, и стига до най-кулминационния момент в живота си – виждането в бъдещето.
Нека отворим сърцата си и да ги изпълним с безгранична обич и безрезервна доброта – е посланието на Теодора Стефанова, която има зад гърба си хиляди спасени съдби.
В новата й книга има ключове към решаване на проблемите и трудностите, които ни предстоят, както и прогнози за глобалните събития през следващите години.
Какви политически промени предстоят? Какво е бъдещето на държавите и кой ще ни ръководи? В книгата дадени ясни прогнози за България, Франция, Италия, Русия, САЩ, Испания, Китай, Япония, Швеция, Дания, Норвегия и др.
“В объркания свят, в който живеем, ни липсва да разговаряме, да се чуваме, да си казваме: обичам те, извинявай, прости ми, благодаря, съжалявам..”, споделя Теодора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *