Посолството на Кралство Мароко – почетен гост на Медийните Оскари

Споделете лесно и бързо тази публикация

Н. Пр. Закиа Ел Мидауи връчва престижните призове във Военния клуб

Посолството на Кралство Мароко, начело с Н.Пр. г-жа Закиа Ел Мидауи, ще бъде почетен гост на Годишните журналистически награди тази вечер във Военния клуб, съобщават организаторите от VIP Communication PR.
Н.Пр. г-жа Мидауи подкрепи неотдавна дебютната фотоизложба на изследователския екип „Руните Говорят“ – Неразказаната приказка на българската история, която премиерно стартира от Националния Музей на Образованието (НМО). Агенция VIP Communication бе официален PR на изложбата, която показа нови изследвания за древната българска история и за създаването на първите писмени знаци – руните, още от времето на Варненския некропол.

Гости на Медийните Оскари ще бъдат и участниците в изследването, начело с преводача от древни и съвремени езици Мила Салахи. Управляващият съдружник на VIP Communication PR – Патриция Кирилова, също е част от екипа като експерт по Защита на културно-историческото наследство на България.
Любимците на зрителите – водещият на БТВ Антон Хекимян и Гала с шоуто на НТВ “На кафе”, както и предавания на БНТ, Канал 3, BG on Air TV и Военния Канал, журналисти от печатни и онлайн медии, ще бъдат отличени от Осмото издание на Годишните награди за журналистика тази вечер.
Събитието съвпада с 12-ия рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън, които ще представят премиерно авторския филм на Ученическия парламент “ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ”, спонсориран от едноимената благотворителна кампания на агенцията.
Церемонията ще отличи и сериала “БезГранична вяра” – това е заглавието на най-новия документален филм, посветен на православните ни храмове зад граница. Той се осъществява от екипа на In LIFE TV с продуцент Западно и Средноевропейска Митрополия на Българската Православна църква. За първи път се показват храмовете и българските общности зад граница, техният уникален живот и мисия.

Управляващите съдружници на ВИП Комюникейшън – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, ще посрещнат специалните гости на събитието, сред които и Негово Високопреосвещенство Западно и Средноевропейски митрополит Антоний, депутати, министри, представители на институциите, които ще връчват наградите.
Партньорите на събитието – козметичният гигант РЕФАН, лидерът в дигиталния печат ФРЕШ ПРИНТ, Галерия-музей КЛАСИКА, лидерът в груповите пътувания ТОПОФЕРТИТЕ, бутикова винарна ВИЛА ТЕРЕС, дизайнерите на Noemia Fashion, хотелите “Свети Никола” в Сандански, АРТЕ СПА – Велинград, бутиковия СПА БАЦ в Петрич, ДАРИУС в Слънчев бряг, салон “Life Hair Design” и други ще осигурят предметни и почетни награди за призьорите. Със специалното съдействие на една от водещите строителни компании у нас – ВАЙДИН СТРОЙ.
Галерия-музей Класика, Съюзът на учените в България и Съюзът на галеристите и изкуствоведите ще връчат три картини на стари български майстори на номинираните от тях медии и жунралисти.
Над 40 журналисти от национални медии и над 50 ВИП гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в категории общество, икономика, иновации, култура и изкуство.
Ще бъдат връчени и специални награди за цялостен принос в развитието на журналистиката у нас.
Партньор на церемонията е Салон Журналист към СБЖ.

Снимки: ВИП Комюникейшън

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *