Утре няколко софийски квартала остават без вода

Споделете лесно и бързо тази публикация

На 25 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с направа на връзка между новоизграден и съществуващ уличен водопровод на ул. „8-ми декември” жк. „Студунтски град”, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Проф. Виталий Танджер”, ул. „Проф. Николай Генчев”, ул. „8-ми декември”, бл. 7, бл. 7а,бл. 8, бл. 9
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 8 и бл. 9.

На 25 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на водопроводни връзки на ул. „Каменица” кв. „Горна баня”, се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Каменица”, ул. „Роза”, ул. 646,ул. „Диамант”,
по ул. „Каменица” от ул. 748 до ул. „Еделвайс”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Каменица” ъгъла с ул. „Роза”.
На 25 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Оборище” Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Оборище” от ул. „Кракра” до бул. „Васил Левски”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Оборище”№5.

На 25 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев” с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Христо Ботев”, ул. „Шипка”
по ул. „Вела Пеева” от ул. „Патриарх Герман” до ул. „Шипка”
по ул. „Божур” от ул. „Шипка” до ул. „Христо Ботев”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Христо Ботев” ъгъла с ул. „Вела Пеева”.

На 25 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Константин Фотинов” кв. „Васил Левски”, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Константин Фотинов” от ул. „Баба Тонка” до ул. „Поп Грую”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Константин Фотинов”№120А.

На 25 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Бонев” гр. Бухово, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Сан Стефано” от ул. „Васил Левски” до ул. „Св. Св. Кирил и Методий”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Никола Бонев”№30.

На 25 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски” с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Васил Левски” от ул. „Захари Стоянов” до ул. „Църна бара” и ул. „Църна бара”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Васил Левски” ъгъла с ул. „Република”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *