Красиви и успели дами четат 10-те мъжки заповеди за премиерата на Патриция

Споделете лесно и бързо тази публикация

Двойник на Моцарт открива сезона в СПА Хотел Драгалевци

Успели и красиви дами ще разкрият кои са 10-те мъжки заповеди по време на премиерата на новата книга на Патриция Кирилова – ” О(У)чебник за мъже”, която ще бъде представена с много музика, шампанско и заря на 27 юни в СПА-хотел Драгалевци, съобщава ВИП Комюникейшън.
Звездата от Трамвай № 5 Джина Иванова и дъщеря й Мартина, дизайнерката Милена Вельова, изследователката Мила Салахи, бизнесдамата Аниела Милушева, топмоделът и носителка на титли за красота Галена Димова, певицата и стилист Ива Атанасова, журналистката и модел Ева Кикерезова и други ще потопят гостите в неписаните досега уроци за мъже.
Авторката, която има зад гърба си 22-годишна кариера на журналист и пи ар, част е от изследователския екип “Руните говорят”, разработил нова методика и инструментариум за четене на древните български руни, вече представи част от темите в книгата на обсъждане в социалните мрежи.
¨Изданието обещава много усмивки и интересни прозрения за отношенията между наследниците на Адам и Ева. Ще разберем кои са 10-те мъжки заповеди, знаят ли мъжете какво искат жените, идва ли новото Женско начало, защо предците ни преди хиляди години са почитали утробата и Богинята-майка и т.н.
“Да свалим маските” бе дебютната книга на журналистката и PR Патриция Кирилова, чийто блог се чете от милиони българи по света – https://patriciakirilova.blogspot.com.
С премиерата на Учебника ще бъде открит и летния сезон в София край басейна на луксозния СПА-хотел Драгалевци в София, а майсторската цигулка на българския Моцарт – Георги Димитров, ще бъде част от програмата на вечерта. Финалът ще бъде с огнена заря над София, а за гостите ще има специални изненади от летните шедьоври на Pernod Ricard, Spetema и от швейцарския концерн Davidoff.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *