18.07.2024

АПИ:Шофьорите да карат внимателно в област Смолян

Ограничено е движението по пътя II-86 Чепеларе – Проглед поради свличане на наноси върху пътното платно. Обходният маршрут е: Смолян – Девин – Кричим – Пловдив и обратно. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, с повишено внимание и съобразена скорост. Заради обилните валежи в региона председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Светослав Глосов изпраща в Смолян директорът на дирекция „Поддържане на пътната инфраструктура“ инж. Михаил Рашков. Екипите на пътноподдържащата фирма работят на 24-часов режим, за да разчистват падналата скална маса от проливните дъждове.

Поради срутване на скални маси в една лента се осъществява движението по път II-86 в участъка Бачково – Нареченски бани. Трафикът е в една лента и по пътя III-8681 Рудозем – Смилян при Бяла река, заради пропадане на пътното платно.

Временно движението по път III-866 Смолян – Стойките в кв. „Райково“ в Смолян е ограничено за всички превозни средста. Причината е наводнено пътно платно от река Черна. Обходните маршрути са през уличната мрежа на гр. Смолян.

Поради свличане на земна маса движението по пътя III-197 Грохотно – Девин в границите на Девин е в една лента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *