9-годишна варненка с Grand Prix от музикален фест в Италия

Споделете лесно и бързо тази публикация

София Иванова обра първите места в 3 категории, канят я в Германия

Златното момиче на Варна – 9-годишната София Иванова, обра първите места в цели три категории от VIII-то издание на международния конкурс “Le Stelle di Garda” в Gardesano, Италия.

Единствената българка в конкурса се яви в категории – флейта, поп и класическо пеене, журито безапелационно даде най-много гласове за нея и така тя заслужи единственото “Grand Prix” на фестивала в Италия, съобщава ВИП Комюникейшън.
Очаровани от перфектното представяне на изключителния български талант, международното жури присъди още една награда за ангелогласната варненка – участие в международен фестивал във Франкфурт на Майн – Германия в края на месец юли т.г.

По време на гала-спектакъла София изпълни една от най-трудните арии на италиански и успя да спечели дори конкуренцията си. Всички в залата дълго скандираха името й, както и името на България, станали прави, бурно аплодирайки родния талант.
“Горда съм! Прибираме се в България, за да стартираме подготовка за представянето ми в Германия”, споделя младата певица и музикант.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *