Доверете се на Хипопотама!

Споделете лесно и бързо тази публикация

Първата социална мрежа за недвижими имоти – bgmot.bg бележи завидни успехи и показва възходяща степен на развитие само за 3 месеца! Сайта е новаторски, красив и удобен. Дава възможност на агенциите за недвижими имоти и всички, които търсят или предлагат имот лесно да публикуват своите предложения. Удобно да се свързват едни с други и бързо да намират необходимото.
Само за 3 месеца има регистрирани над 100 агенции с над 1000 реални и проверени оферти, с подробни описания и снимки. Това е и основното предимство на платформата – няма недействителни обяви. Расте броят и на публикациите от частни лица, както и на уникалните потребители, които търсят мечтания имот. Ежедневно сайта се разглежда от над 400 потребители и броят им всеки ден расте.
От екипа на bgmot.bg споделиха, че основната им цел е да създадат максимално удобно, лесно и надеждно пространство, което да улеснява хората, които се интересуват от имоти. За това е интересно да кажем, че и в момента сайта е в Beta версия. Екипа на симпатичният хипопотам прави анализи на посещенията и подготвя финална визия, която ще съдържа още повече функционалности, улесняващи потребителите. Мобилната версия също е на ход, за всички, които не се разделят с телефоните си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *