Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Общество Последни новини

Днес в някои части на София остават без вода заради ремонти

На 16 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Съединение“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:
с. Долни Лозен
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Пешев“ ъгъла с ул. „Съединение“.

На 16 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Народен певец“ жк. „Бъкстон“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:
ул. „Народен певец“,по ул. „Кота 1050″ от ул. „Преки път“ до ул. „Иван Сусанин“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народен певец “ ъгъла с ул. „Знаме на мира“.

На 16 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бадемова гора“ жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:
по ул. „Бадемова гора“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Нишава“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бадемова гора “ ъгъла с ул. „Костина“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *