Явор Божаков: Визията на управляващите е за три дни напред

Споделете лесно и бързо тази публикация

Всеки български гражданин в малките населени места, става обект на насилие и на посегателство. Сигурността в България е голяма тема и невъзможността институциите да осигурят спокойствието на българските граждани е ежедневието за мнозинството българи. Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин” Явор Божанков, депутат от БСП за България.

Медиите направиха така, че да стигне до тях моя случай, аз не съм полагал никакви усилия в тази посока, именно защото частния казус не е толкова важен, коментира той по повод случая, в който той беше заплашен с пистолет на магистрала от друг шофьор. С нищо един български депутат не трябва да бъде по-различен от всеки български гражданин и реакцията, както и отношението не трябва да бъдат различни, независимо от публичната позиция на един човек, заяви още депутатът от левицата.

Голямата тема на Бузлуджа ще бъде Визията за България. Това е една тема, с която искаме да привлечем вниманието на множество българи, тъй като в основата на всеки проблем според нас стои липсата на визия, каза Явор Божанков. Ако щете и трусовете, които в момента тресат правителството – забележете в момента за какво са споровете в управляващото мнозинство, попита депутатът от левицата. Аз бих казал, че споровете са най-грубо за пари – един затваря заведения, друг ги отваря, обвинения в лобизъм, обвинения в преразпределение на властта, тоест това е жажда за власт и за пари.

Това е визия за три дни напред, тоест визия да дотикаме правителството до края, изказа мнение Явор Божанков. Ако визията беше за 20 години напред, темата би била доходи, темата би била върховенство на закона, може би съдебна реформа, но в никакъв случай кой кое заведение е отворил, кой колко власт иска и кой на кого е нарушил икономическите интереси, заяви депутатът от БСП за България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *