Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Изборът на редактора Най-четени Последни новини

Полицията напълни ареста с дрогирани шофьори

Четирима мъже са задържани през последното денонощие, защото са пренасяли наркотични вещества. Двама от тях са шофирали дрогиран, съобщават от полицията.

Малко след полунощ в сряда в курорта „Златни пясъци“ полицията спира за проверка BMW с 43-годишен водач от Игнатиево. Установено е, че мъжът управлява автомобила след употреба на наркотични вещества. У него са намерени две пакетчета, съдържащи кафеникаво прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че това е хероин с общо тегло 0,09 гр.

По същото време във Варна, на ул. «Александър Василев» е задържан стар познайник на полицията. Осъжданият 26-годишен мъж е имал в себе си пакетче, съдържащо бяло кристално вещество, и пакетче с кафеникаво прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамин с тегло 0,01 гр. и хероин с тегло 0,05 гр.

Пак на „Златни пясъци“, но ден по-рано, е задържан 33-годишен варненец, пренасящ пакетче, съдържащо бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамин с тегло 0,03 гр.

В сряда около 11:30 часа, в с. Любен Каравелово, пък е спрян за проверка на л.а. «Магиар» с 34-годишен водач от Варна. В него са намерени 13 бр. пакетчета с бяло кристално вещество; 48 бр. празни пакетчета; 2 бр. сита; пинсети; сим карти и карти с памет. При проверката е установено, че мъжът управлява МПС след употреба на наркотични вещества. Той не е бил задържан досега и не е осъждан.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *