Бум на сватбите, днес близо 100 двойки ще сключат брак в София

Споделете лесно и бързо тази публикация

Повече от 100 двойки ще сключат брак в столицата днес. Това е вторият бум на сватби през месеца, провокиран от специалната дата, която съчета три осмици. Подредбата на числата символизира материално благополучие.

Осмицата символизира парите и дава от всичко по много – както добро, така и лошо – обясни нумерологът Ели Маринова. Точната прогноза обаче зависи от личните числа на всеки човек.

„Осмицата е силата, големите мащаби, всичко едро, голямо. Както един Еверест, който е огромен, който се вижда от целия свят и е за пример, бих попитала младежите – как се изкачва Еверест? Тук се изисква много отговорност, овладяност, сомоконтрол, подреждане на приоритети“.

Според астролозите съботата не е подходяща за бракосъчетания, защото това е денят на Сатурн, на който не е препоръчително да се провеждат шумни тържества .

Петя Иванова и Георги Банов са сред младоженците, които избират 18.08. за началото на своя съвместен живот. Вярват, че семейното щастие не зависи от датата, а от взаимоотношенията между двамата съпрузи.

„Ако вие се грижите за вашите отношения, общувате и се грижите за вашата любов, така както се грижите за децата си, то тя ще цъфти, тя ще просъществува“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *