Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Любопитно Най-четени

Бум на сватбите, днес близо 100 двойки ще сключат брак в София

Повече от 100 двойки ще сключат брак в столицата днес. Това е вторият бум на сватби през месеца, провокиран от специалната дата, която съчета три осмици. Подредбата на числата символизира материално благополучие.

Осмицата символизира парите и дава от всичко по много – както добро, така и лошо – обясни нумерологът Ели Маринова. Точната прогноза обаче зависи от личните числа на всеки човек.

„Осмицата е силата, големите мащаби, всичко едро, голямо. Както един Еверест, който е огромен, който се вижда от целия свят и е за пример, бих попитала младежите – как се изкачва Еверест? Тук се изисква много отговорност, овладяност, сомоконтрол, подреждане на приоритети“.

Според астролозите съботата не е подходяща за бракосъчетания, защото това е денят на Сатурн, на който не е препоръчително да се провеждат шумни тържества .

Петя Иванова и Георги Банов са сред младоженците, които избират 18.08. за началото на своя съвместен живот. Вярват, че семейното щастие не зависи от датата, а от взаимоотношенията между двамата съпрузи.

„Ако вие се грижите за вашите отношения, общувате и се грижите за вашата любов, така както се грижите за децата си, то тя ще цъфти, тя ще просъществува“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *