Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Последни новини Свят

Тръмп поиска уволнението на президента на CNN

Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова AT&T да уволни президента на CNN Джеф Зъкър, ако „не иска да загуби доверие“.

„Ненавистта и силната преднамереност при отразяването ми затъмняват разума на CNN и лишават телевизията от способността да функционира. Това, както неведнъж съм казвал, е отдавна. Малкият Джеф Зъкър отвратително върши своята работа, няма никакъв рейтинг и AT&T трябва да го уволни, за да съхрани доверието“ написа Тръмп в Twitter.

„CNN е разделен отвътре заради това, че е хваната в голяма лъжа и отказа да си признае грешката. Немарливият Карл Бърнстийн, човек, който живее в миналото и мисли като дегенерирал глупак, измисля история след история, като му се смеят в цялата страна! Фалшиви новини“, написа по-рано президентът в отговор на информация за срещата в „Тръмп тауър“ между сина му Тръмп-младши и руски адвокат по време на предизборната кампания за изборите през 2016 г.

В отговор телевизията защити Бърнстийн, който доби популярност при отразяването на скандала „Уотъргейт“ през 70-те години на ХХ век, след който президентът Ричард Никсън беше принуден да подаде оставка и посочи, че „CNN не лъже. Ние съобщаваме новините. Може да има много глупаци в тази история, но Карл Бърнстийн не е един от тях“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *