Затварят улици в София заради ремонти

Споделете лесно и бързо тази публикация

От 00.00 часа на 1 септември до 24.00 часа на 10 септември се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Източна тангента” в участъка от кръстовището с ул. „Мими Балканска” до кръговото кръстовище при бул. „Христофор Колумб”, съобщиха от Столична община.
Заради рехабилитация на бул. “Арсеналски” в участъка от бул. “Черни връх” до бул. “Петко Каравелов” се забранява влизането на превозни средства, престоят и паркирането, както следва:

– от 00.00 часа на 3 септември до 24.00 часа на 5 септември по южната половина от пътното платно на бул. “Арсеналски”, в участъка от ул. “Богатица” до бул. “Черни връх”, като се осигури преминаването през кръстовищата при ул. „Милевска планина”, ул. „Борис Пожаров”, ул. „Църноок”, ул. „Никола Козлев”, ул. „Зорница” и се осигури ползването на спирка с код 1345 „ПК СПАРТАК” по маршрута на автобусна линия № 102;

– от 00.00 часа на 6 септември до 24.00 часа на 9 септември по южната половина от пътното платно на бул. “Арсеналски”, в участъка от ул. “Богатица” до бул. “Черни връх”, включително и през кръстовищата при ул. „Милевска планина”, ул. „Борис Пожаров”, ул. „Църноок”, ул. „Никола Козлев” и ул. „Зорница”.
От 00.00 часа на 3 септември до 24.00 часа на 9 септември се закриват местата за почасово платено паркиране и изместване на местата за платено паркиране „служебен абонамент”.

От 00.00 часа на 6 септември до 24.00 часа на 9 септември се измества автобусна спирка с код 1345 „ПК СПАРТАК” на бул. „Арсеналски” (за автобусна линия №102), успоредно на съществуващото й положение в активната лента за движение, в посока бул. „Черни връх”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *