Жената, ударена от разбеснял се собственик на джип, проговори

Споделете лесно и бързо тази публикация

Проговори жената, която твърди, че е ударена на пътя от шофьор на джип пред очите на болния й съпруг. МВР започва проверка в пловдивската полиция, след като директорът й обяви, че нямат данни за физическа саморазправа. А след това шофьорът на линейката заяви, че не е бил разпитан от полицията, става ясно от репортаж на Нова телевизия.

За инцидента беше разказано първо във фейсбук. Всичко се случва на 5 септември, когато жената кара зад линейка, която транспортира мъжа й с инсулт от Велинград до Пловдив. По препоръка на лекарите линейката се движи бавно.

“Шофьорът минава от ляво, запушва ме и аз виждам, че слиза от колата. Свалям стъклото, за да му обясня, че съпровождам линейката. Той дойде, започна да крещи псувни и обиди и ме удари в лицето”, разказа пострадалата жена.

Шофьорът на линейката е дал показания пред болницата в деня на инцидента. Разказва, че е попитан от полицията дали е имало пътно-транспортно произшествие, но не и ударена ли е съпругата на пациента. Едва в понеделник е повикан и в полицията в Пловдив. Името на собственика на джипа не се съобщава от полицията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *