Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Изборът на редактора Най-четени Последни новини

Намериха мъртва изчезналата ученичка Силвия

18-годишната ученичка от Природоматематическата гимназия в Димитровград е намерена мъртва в парк „Марица“ в града. Това съобщава „Дарик“, като цитира данни на полицията.

Момичето е обявено за общодържавно издирване на 17 септември, два дни след като изчезва безследно. Сигналът е подаден от родителите й в първия учебен ден.

Според предварителната информация младото момиче е посегнало само на живота си. Предстои обаче да бъде извършена аутопсия, която да изясни причината за смъртта.

За последно Силвия П. е видяна в събота, 15 септември. Излязла е от къщата на баба си в село до Димитровград, като е казала, че отива на пазар с приятелка, за да си купи учебни материали. По това време родителите й са били на почивка в Гърция. Веднага след връщането си в България са подали сигнал до МВР. Вчера бе открит денонощен телефон, на който да се подава информация за изчезналото момиче и подробно описание с какво е била облечена. Тя е била засечена на видеокамери в Димитровград.

Съученици и познати на семейството описват Силвия като изключително добро, кротко, свито, стеснително и затворено момиче. Почти цялото лято била при баба си на село. От там тръгнала в събота сутринта, като казала, че отива с приятелка на пазара, за да си напазарува необходими за училище неща.

Родителите и по-малката й сестра били на почивка в Гърция, разказваха запознати. Веднага след като се прибрали, родителите подали сигнала в полицията, която незабавно започна издирване на момичето.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *