Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Всичко за лова, риболова и спорта в едно изложение

26-то издание на „Наслука-лов, риболов, спорт“ започна в Интер Експо Център

БЕше даден старт на 26-ото издание на изложението „Наслука-лов, риболов, спорт“. Най-голямото специализирано събитие у нас за лов, риболов и спорт ще се проведе от 26-и до 29-и септември в Интер Експо Център. Вратите от 26 до 28 септември ще бъдат отворени за посетители между 10.00 и 19.00 часа, а на 29-и – до 18.00. Събитието ще предложи разнообразие от ловни и спортни оръжия, риболовни принадлежности, спортна и туристическа екипировка.

В „Наслука-лов, риболов, спорт“ участие ще вземат 61 фирми. Ще бъдат представени продуктите на повече от 500 марки, предназначени както за любителите, така и за професионалистите. Сред предложенията ловците и риболовците ще открият премиерни за страната ни ловни оръжия, въдици и принадлежности за риболов, оптични уреди от световни производители и специализирано облекло, създадено да осигури удобство на ловеца при сурови метеорологични условия.

За придвижването в пресечени терени и за любителите на офроуда изложителите ще представят лебедки, въздушни блокажи, гуми, джанти, аксесоари за офроуд и много други. „Под светлината на прожекторите“ застава и умопомрачаващият пикап на един от световните производители на автомобили. За бързото и безопазно придвижване във водните басейни посетителите ще открият разнообразие от лодки, сред които такива с подвижни колони за управление и каяци, снабдени с иновативни системи на придвижване Богат избор ще имат и всички къмпингари, които ще могат да разгледат различни предложения, сред коитго мобилни бани и оборудване от най-високо ниво.

Многобройни изненади очакват посетителите през всички дни на изложението. Те ще имат възможност за спечелването на разнообразни награди. Една от изненадите ще бъде томбола с анкетни карти за общо четири награди. Посетителите ще получават анкетата при закупуването на своя билет, а победителите ще бъдат изтеглени в последния ден на изложението – 29 септември, събота. Голямата награда е оптика Vortex Crossfire II 3-9х40 от ISD Bulgaria, а останалите три са: 100% водоустойчив Tractive GPS, ловна серия, от Maveshop; саморазгъваща се сгъваема палатка за баня или тоалетна в камуфлажен цвят от Outdoor & Camping Comfort и кинетично въже Power Line от Power Winch Bulgaria. Всеки желаещ да се включи в надпреварата за спечелването на тези изключителни награди ще трябва да попълни анкета, която може да бъде открита на входа на изложението.

Друг интересен акцент по време на „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018 ще бъде и Международната киноложка изложба. Ценителите ще могат да се насладят и на изящна диорама, както и на изложбата, организирана от Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *